Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi sau rezervări pe site-ul  www.sapantamaramures.ro  reprezintă acordul dumneavoastră cu Termenii și Condițiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui  website prezentate în continuare.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.sapantamaramures.ro  își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și condițiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. Datorită acestui fapt, vă rugam să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

 

APLICABILITATE

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru website-ul    www.sapantamaramures.ro   pentru care ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ are calitatea de autor/proprietar/administrator.

Website-ul  www.sapantamaramures.ro  va fi denumit generic, in mod individual Site in cele ce urmează.

 

INFORMAȚII DESPRE PRODUSE

ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ face toate eforturile ca detaliile tehnice ale produselor, pozele reale ale produselor si descrierea lor sa fie cat mai clara si corecta. Încearcă sa ofere cat mai multe detalii despre produsul vândut pentru a evita neînțelegerile cu viitorii cumpărători. Totuși, datorită volumului mare de date pot apărea inadvertente in cadrul informațiilor referitoare la produs.

Preturile sunt actualizate anual in funcție de costul materiei prime și de producție.

Pentru achiziționarea produselor pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel puțin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.sapantamaramures.ro  sunt noi, și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală.

     În urma precomenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat și nu reprezintă confirmarea ca produsele cerute sunt pe stoc. Acest mail este informativ și nu creează obligații contractuale.
Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant al ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ  pentru a i se confirma stocul și pentru a stabili detalii referitoare la finalizarea comenzii.

    ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ  își rezervă  dreptul de a anula comenzile pentru produse și servicii care sunt afișate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse.

 

 

INFORMAȚII DESPRE REZERVĂRI

ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ face toate eforturile ca detaliile despre fiecare pensiune să fie cât mai clare. Încearcă să ofere cât mai multe informații despre pensiune, poze reale si actualizate. ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ  nu răspunde de eventualele modificări făcute de proprietarii pensiunilor și care nu au fost notificate deținătorului site-ului.

Rezervarea on-line prin formular nu garantează locul disponibil în pensiune. În urma pre-rezervării făcute pe site, în cel mai scurt timp un reprezentant al ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ va lua legătura telefonic sau prin e-mail cu dvs pentru confirmarea locurilor disponibile la pensiunea aleasă.

 CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Informațiile furnizate către ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, rezervărilor de camere în pensiuni), conform legilor în vigoare. Informațiile cumpărătorului/turistului  sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor și/sau rezervarea camerelor.

ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Nu este considerat “ spam” trimiterea unor mail-uri de comunicări comerciale de către www.sapantamaramures.ro   către cumpărător dacă acestea sunt trimise cu acordul destinatarului.

 OBLIGATIILE VÂNZĂTORULUI

  • Să livreze produsele în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.
  • Să livreze produsele Cumpărătorului la prețul prevăzut în confirmarea comenzii și în timpul prevăzut.
  • În situația întârzierii produselor sau a imposibilității asigurării produselor comandate, Vânzătorul are datoria de a informa Cumpărătorul.

 OBLIGATIILE CUMPĂRĂTORULUI

  • Cumpărătorul are datoria de a lua la cunoștință “ Termenii și condițiile de utilizare” ale site-ului sapantamaramures.ro , să recunoască că a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii și implicit, semnarea contractului.
  • Cumpărătorul se obligă să plătească valoarea produselor și valoarea livrării la primirea produselor.

 Drepturi de autor

ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ este autorul site-ului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației românești și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d sunt proprietatea ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ.

  Politica de confidențialitate

ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ  Încearcă să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate și ne propunem să oferim utilizatorului site-ului o experiență online cât mai plăcută și sigură, care să nu afecteze în mod negativ viața personală.

ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ  certifică faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulație a acestor date.

ASOCIAȚIA PENTRU PROMOVARE ȘI DEZVOLTARE LOCALĂ SĂPÂNȚA MARAMUREȘ garantează securitatea și confidențialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informații vor putea fi folosite de către www.sapantamaramures.ro  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promoții, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

În cazul în care este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în pagina aceasta pentru a vă informa cu privire la ele.

Transport

Produsele comandate pot fi livrate prin curier sau poșta în funcție de preferința clientului.

Taxele de transport sunt suportate de către client.

Clientul va oferi toate datele necesare pentru livrarea produselor (adresa, număr telefon)

Pentru întrebări sau orice alte nelămuriri vă stăm la dispoziție:

sapanta.maramures@outlook.com

0744/927.789

Plata

Plata produselor comandate se poate face în următoarele condiții:

Ramburs – la primirea coletului

Pentru întrebări:

sapanta.maramures@outlook.com

0744/927.789