Termeni si conditii

Efectuarea unei comenzi sau rezervări pe site-ul  www.sapantamaramures.ro  reprezintă acordul dumneavoastră cu Termenii și Condițiile de utilizare ale acestui site prezentate mai jos.

Vă rugăm să citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui  website prezentate în continuare.

Accesul/vizitarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare, implică acceptul explicit al dumneavoastră cu privire la aceștia și reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

SC TOPOCORNEL PROIECT SRL, in calitate de autor/proprietar/administrator al website-ului www.sapantamaramures.ro  își rezervă dreptul de a schimba și actualiza în orice moment conținutul acestui website, precum și Politica de confidențialitate și Termenii și conditiile de folosire, fără niciun fel de notificare prealabilă. Datorită acestui fapt, vă rugam să vizitați periodic această secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat să le respectați.

 

APLICABILITATE

Termenii și condițiile prezentate sunt valabile și se aplică pentru website-ul    www.sapantamaramures.ro   pentru care SC TOPOCORNEL PROIECT SRL are calitatea de autor/proprietar/administrator.

Website-ul  www.sapantamaramures.ro  va fi denumit generic, in mod individual Site in cele ce urmează.

 

INFORMAȚII DESPRE PRODUSE

SC TOPOCORNEL PROIECT SRL  face toate eforturile ca detaliile tehnice ale produselor, pozele reale ale produselor si descrierea lor sa fie cat mai clara si corecta. Incearcă sa ofere cat mai multe detalii despre produsul vandut pentru a evita neintelegerile cu viitorii cumparatori. Totusi, datorita volumului mare de date pot aparea inadvertente in cadrul informatiilor referitoare la produs.

Preturile sunt actualizate annual in funcție de costul materiei prime și de producție.

Pentru achizitionarea produselor pe baza de comanda se poate solicita achitarea unui avans de cel putin 30% din valoarea produsului.

Produsele comercializate prin intermediul www.sapantamaramures.ro  sunt noi, și în momentul livrării sunt însoțite de factura fiscală.

     În urma precomenzii efectuate pe site, email-ul trimis este generat automat și nu reprezintă confirmarea ca produsele cerute sunt pe stoc. Acest mail este informativ și nu creează obligații contractuale.
Clientul va fi contactat in cel mai scurt timp de un reprezentant al SC TOPOCORNEL PROIECT SRL  pentru a i se confirma stocul și pentru a stabili detalii referitoare la finalizarea comenzii.

     SC TOPOCORNEL PROIECT SRL  își rezervă  dreptul de a anula comenzile pentru produse și servicii care sunt afisate pe site ca urmare a unor erori tehnice, sau care, din cauza unor erori tehnice prezintă prețuri evident eronate/derizorii pentru produse.

 

 

INFORMAȚII DESPRE REZERVĂRI

SC TOPOCORNEL PROIECT SRL  face toate eforturile ca detaliile despre fiecare pensiune să fie cât mai clare. Încearcă să ofere cât mai multe informații despre pensiune, poze reale si actualizate. SC TOPOCORNEL PROIECT SRL  nu răspunde de eventualele modificări făcute de propietarii pensiunilor și care nu au fost notificate deținătorului site-ului.

Rezervarea on-line prin formular nu garantează locul disponibil în pensiune. În urma prerezervării făcute pe site, în cel mai scurt timp un reprezentant al SC TOPOCORNEL PROIECT SRL va lua legătura telefonic sau prin e-mail cu dvs pentru confirmarea locurilor disponibile la pensiunea aleasă.

 

 CONFIDENTIALITATEA DATELOR PERSONALE

Informatiile furnizate către SC TOPOCORNEL PROIECT SRL  sunt folosite numai în scopul pentru care au fost introduse (efectuarea comenzilor, rezervărilor de camere în pensiuni), conform legilor în vigoare. Informațiile cumpărătorului/turistului  sunt necesare pentru confirmarea comenzilor, livrarea produselor comandate, anunțarea promoțiilor și/sau rezervarea camerelor.

SC TOPOCORNEL PROIECT SRL  nu furnizează adresa dumneavoastră de e-mail unor terți, nu încurajează spam-ul și nu face publice datele furnizate de clienții săi fără acordul explicit al acestora. Nu este considerat “ spam” trimirea unor mail-uri de comunicari comerciale de către www.sapantamaramures.ro   către cumpărător dacă acestea sunt trimise cu acordul destinatarului.

 

 OBLIGATIILE VÂNZĂTORULUI

  • Să livreze produsele în cel mai scurt timp și în cele mai bune condiții.
  • Să livreze produsele Cumpărătorului la prețul prevăzut în confirmarea comenzii și în timpul prevăzut.
  • În situația întârzierii produselor sau a imposibilității asigurării produselor comandate, Vânzătorul are datoria de a informa Cumpărătorul.

 

 

 

 OBLIGATIILE CUMPĂRĂTORULUI

  • Cumpărătorul are datoria de a lua la cunoștință “ Termenii și condițiile de utilizare” ale site-ului sapantamaramures.ro , să recunoască că a fost de acord cu ele la efectuarea comenzii și implicit, semnarea contractului.
  • Cumpărătorul se obligă să plătească valoarea produselor și valoarea livrării la primirea produselor.

 

 Drepturi de autor

SC TOPOCORNEL PROIECT SRL  este autorul site-ului și beneficiază de toate drepturile legale recunoscute autorilor, conform legislației românești și internaționale. În lipsa altor precizări, toate materialele, incluzând imagini, ilustrații, design-uri, icoane, fotografii, clipuri audio/video, ș.a.m.d sunt proprietatea SC TOPOCORNEL PROIECT SRL.

 

  Politica de confidențialitate

SC TOPOCORNEL PROIECT SRL  Încearcă să protejeze cât mai mult dreptul la intimitate și ne propunem să oferim utilizatorului site-ului o experiență online cât mai placută și sigură, care să nu afecteze în mod negativ viața personală.

SC TOPOCORNEL PROIECT SRL   certifică faptul ca va respecta drepturile conferite de Legea nr. 677/2001 pentru protecția persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și libera circulatie a acestor date.

SC TOPOPCORNEL PROIECT SRL  garanteaza securitatea și confidentialitatea datelor găzduite și transmise prin sistemul său informatic. Aceste informatii vor putea fi folosite de catre www.sapantamaramures.ro  pentru a trimite utilizatorului confirmarea comenzilor, diverse oferte speciale, promotii, etc. numai cu acordul prealabil al clientului.

În cazul în care este necesară o schimbare a regulilor de confidențialitate, vom publica respectivele modificări în pagina aceasta pentru a vă informa cu privire la ele.

 

 

Transport

Produsele comandate pot fi livrate prin curier sau poșta în funcție de preferinta clientului.

Taxele de transport sunt suportate de către client.

Clientul va oferi toate datele necesare pentru livrarea produselor (adresa, număr telefon)

Pentru întrebări sau orice alte nelămuriri vă stăm la dispoziție:

office@sapantamaramures.ro

0744/927.789

 

Plata

Plata produselor comandate se poate face în următoarele condiții:

  1. Ramburs – la primirea coletului
  2. Prin virament bancar în contul : RO72 INGB 0000 9999 0561 2520 deschis la ING BANK ROMANIA Agenția Baia Mare

Pentru întrebări:

office@sapantamaramures.ro

0744/927.789